Weetjes over Lekker in je vel met autisme

17/08/2023 / Esther Oomen

Weetjes over Lekker in je vel met autisme

Sommigen van de lezers van deze blog kennen me al wat langer en anderen kennen me nog maar net. Een goede reden om eens wat weetjes over Lekker in je vel met autisme op een rijtje te zetten. Ook geef ik je de links van de plekken op social media waar je me kunt vinden.

Coachpraktijk

Mijn naam is Esther Oomen. In 2016 ben ik begonnen met mijn coachpraktijk en sinds 2020 heb ik me verder gespecialiseerd als autismecoach. Sinds 2020 heet mijn bedrijf Lekker in je vel met autisme. Ik heb zelf twee kinderen met autisme van 18 en 16 jaar en mijn man herkent zichzelf ook in kenmerken van autisme.

Klanten

Mijn klanten komen uit heel Nederland, dat is het fijne als je zowel in je praktijk als online coacht. Dus naast dat je natuurlijk van harte welkom bent in mijn coachpraktijk in Best, kunnen we de coachgesprekken online via Teams houden. Dit werkt gelukkig ook super goed.

Mensen uit onder andere de volgende plaatsen heb ik gecoacht en/of coach ik op dit moment : Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Best, Breda, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dinxperlo, Dommelen, Drunen, Eindhoven, Haghorst, Leiden, Maarheeze, Middelbeers, Oirschot, Oostelbeers, Riethoven, Sittard, Someren, Stein, Tilburg, Utrecht, Voorschoten, etc.

Gelukkig is online coachen steeds beter bekend geraakt en hebben we (de coachees en ik) gemerkt dat dat een prima manier van coachen is. Ik gebruik daar Teams voor en dat is een fijn en stabiel platform waarmee ik en mijn coachees elkaar op een goede manier kunnen spreken.

Ik coach vooral werkende mensen met (een vermoeden van) autisme. Vaak wordt deze vorm van coaching vergoed door de werkgever. Daarnaast coach ik in Best en omgeving ook gezinnen met kinderen met ASS. Ik coach dan vaak zowel het kind als de ouders. Check de mogelijkheden om deze vorm van coaching via PGB vergoed te krijgen bij je gemeente.

Werkgevers

Niet alleen jij als persoon met (kenmerken of een vermoeden van) autisme kunt bij mij terecht om te leren over jouw autisme. Ook jouw leidinggevende, team van collega’s en/of familie kan ik informeren over wat autisme is. Vraag naar de mogelijkheden en een offerte op maat via info@lekkerinjevelmetautisme.nl

Community

Ongeveer een jaar geleden ben ik een online community gestart voor mensen met (kenmerken of een vermoeden van) autisme. Het was even zoeken naar een goede vorm.

Op dit moment heb ik er voor gekozen om deze community gratis toegankelijk te maken voor de mensen die mijn wekelijkse mail en blogs lezen. In de community kun je informatie vinden over autisme, kun je je inschrijven voor een betaalde online cursus (hier volgen er meer in de toekomst) en kun je vragen stellen aan en beantwoorden van andere leden van de community.

De community is bedoeld om op een laagdrempelige manier elkaar verder te kunnen helpen en om contact te leggen.

Schrijf je nu hier in om gratis aan de online community deel te nemen.

Interessante pagina’s op mijn website

Ik heb allerlei informatie op mijn website staan. Hieronder geef ik je een aantal interessante pagina’s van mijn website met het onderwerp.

Gratis e-book downloaden Van vermoeidheid naar energie : https://www.lekkerinjevelmetautisme.nl/

Gratis ont-stress sessie, waarin je kunt vertellen waar je tegenaan loopt en ik vertel hoe ik je daarbij kan helpen : https://www.lekkerinjevelmetautisme.nl/ont-stress-sessie/

Blog, hier deel ik allerlei artikelen over autisme : https://www.lekkerinjevelmetautisme.nl/blog/

In de media, hier deel ik podcasts en interviews waar ik aan meegewerkt heb : https://www.lekkerinjevelmetautisme.nl/in-de-media/

Rust en balans op je werk, dit is de pagina van het meest afgenomen traject : https://www.lekkerinjevelmetautisme.nl/traject-rust-en-balans-op-je-werk/

ABC (Autisme Belevings Circuit) : https://www.lekkerinjevelmetautisme.nl/autisme-belevings-circuit-abc/

Online cursus Stel goede grenzen in 6 weken : https://www.lekkerinjevelmetautisme.nl/stel-goede-grenzen-in-6-weken/

Webinar Autisme en vermoeidheid : https://www.lekkerinjevelmetautisme.nl/webinar-autisme-en-vermoeidheid/

Social media

Een andere manier dan de online community om elkaar verder te helpen en vragen te kunnen beantwoorden, is via Social media.

Je kunt me op de volgende platformen vinden, via de aangegeven link. Je bent van harte welkom me te volgen en je vragen te stellen.

Facebook:

Lekker in je vel met autisme – https://www.facebook.com/lekkerinjevelmetautisme

Groep Werkende vrouwen met autisme – https://www.facebook.com/groups/434970341872041

Groep Werkende mannen met autisme (nieuw) – https://www.facebook.com/groups/228386006397311

Instagram:

Lekker in je vel met autisme – https://www.instagram.com/lekkerinjevelmetautisme/

LinkedIn:

Lekker in je vel met autisme – https://www.linkedin.com/company/lekkerinjevelmetautisme/

Pinterest:

Lekker in je vel met autisme – https://nl.pinterest.com/eoomenvanstrate/

En natuurlijk kun je me ook bereiken via email (info@lekkerinjevelmetautisme.nl) en telefoon (06-45316925).

Werkgevers hebben vaak een budget voor coaching

Wist je trouwens dat werkgevers vaak een budget hebben voor medewerkers dat gebruikt kan worden voor persoonlijke coaching en trajecten zoals Rust en balans op je werk?

Ben jij wel klaar met het gebrek aan controle en overzicht op je werk? En die vaak aanwezige stress, vermoeidheid en gebrek aan energie? Kun jij hierin wel wat hulp gebruiken? Of kan ik je helpen bij het in gesprek gaan met je leidinggevende?

Vraag dan hier nu jouw sessie aan.

Raak jij ook wel eens overprikkeld op je werk?

Loop jij er tegenaan dat je werk je wel heel veel energie kost? En raak je dan wel een overprikkeld? En wil je daar vanaf?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis ont-stress sessie. In deze ont-stress sessie bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe ik je daarbij kan helpen.

Vraag jouw sessie hier aan.