Webinar Goed omgaan met autisme voor leidinggevenden en HR-medewerkers. Foto van een houten tafel vanaf boven genomen. Er zitten 5 mensen aan de tafel en er liggen papieren op de tafel, er staat ook een laptop op

Webinar Goed omgaan met autisme – voor leidinggevenden en HR-medewerkers

Veel mensen met (een vermoeden van) autisme hebben werkplekken die veel stress veroorzaken en erg vermoeiend zijn. En dat kan ook anders. Gelukkig kun jij als leidinggevende of HR-medewerker invloed hebben op de stress en vermoeidheid die je medewerker op zijn of haar werkplek ervaart.

Vandaar dat ik het GRATIS webinar Goed omgaan met autisme – voor leidinggevenden en HR-medewerkers organiseer.

Hoe zou het voor je zijn als je:

  • begrijpt waar de vermoeidheid van je medewerker vandaan komt?
  • weet wat jouw medewerker nodig heeft om voldoende energie te hebben?
  • goede keuzes kunt maken in de dingen die voor jouw medewerker helpend kunnen zijn?
  • weet hoe je stress en vermoeidheid van je medewerker tegen kunt gaat?
  • je medewerker de energie heeft die hij/zij nodig heeft in het werk en leven?

Wil jij leren hoe je als leidinggevende of HR-medewerker goed om kunt gaan met autisme? Zodat je leert hoe je je medewerker kunt ondersteunen en wat je kunt doen tegen stress en vermoeidheid op het werk?

Als jij op deze vraag ja antwoordt, neem dan deel aan het gratis webinar “Goed omgaan met autisme – voor leidinggevenden en HR-medewerkers” op donderdag 4 april 2024 om 11.00 uur.

In het webinar ontvang je informatie over hoe je de juiste dingen voor jouw medewerker kunt doen om stress en vermoeidheid helpen te voorkomen. Speciaal voor leidinggevenden en HR-medewerkers. Aan het einde van het webinar heb ik nog een interessante actie voor je klaar staan.

Dus wil jij weten wat belangrijk is als het gaat om autisme en hoe jij jouw medewerker daarin kunt ondersteunen?
Schrijf je nu hier in voor dit gratis webinar!

Tijdens het webinar kun je mij zien en horen. Ik kan jou niet zien of horen. Als je vragen hebt tijdens het webinar, kun je deze in de chat zetten. Na het webinar ontvang je een link naar de replay die 7 dagen beschikbaar blijft.

Na je inschrijving voor dit webinar, ontvang je automatisch mijn wekelijkse mail met informatie. Je kunt je na het webinar hiervoor op ieder gewenst moment uitschrijven, indien je deze mails niet meer wilt ontvangen.

Webinar goed omgaan met autisme voor leidinggevenden en HR-medewerkers. Groen kader met wit veld met in het witte veld in het paars de tekst Webinar Goed omgaan met autisme. Onder deze tekst ee foto van twee vrouwen aan een bureau achter een laptop.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het webinar?
Het webinar duurt ongeveer een uur.

Hoe kan ik het webinar kijken?
Je ontvangt een link naar het webinar per e-mail. Je kunt het webinar bekijken op je telefoon, maar ik raad je aan om het op een tablet, laptop of desktop te bekijken.

Heb ik verder nog iets nodig om aan het webinar deel te nemen?
Leg pen en papier klaar, zodat je aantekeningen kunt maken als je dat wilt. Ik gebruik bij het kijken van een webinar vaak een telefoon met camera of fotocamera, zodat ik een foto kan maken van een bepaalde slide uit de presentatie. Op die manier hoef je niet alles over te schrijven.

Ik kan op de dag zelf niet kijken, komt er een replay?
Er komt een replay beschikbaar, een link naar de replay wordt ongeveer twee uur na de start van het webinar automatisch naar je toegestuurd. De replay blijft een week na de start van het webinar beschikbaar.