Webinar Fijne relaties

Je herkent jezelf in (kenmerken van) autisme.
Je hebt problemen met de mensen om je heen of op je werk, door ruzies en onbegrip. Misschien heb je relatieproblemen en ben je bang voor een scheiding. Je voelt je regelmatig eenzaam, ook al ben je met andere mensen.

Hoe zou het voor je zijn als:

  • je goed om kunt gaan met de mensen om je heen en op je werk?
  • jij en je partner en/of kinderen het samen fijn zouden hebben, omdat miscommunicaties en onbegrip voorkomen kunnen worden?
  • je je kunt mengen in een groep vrienden of collega’s?
  • je je grenzen goed aan zou kunnen geven en kunt vertellen wat je nodig hebt, op je werk bijvoorbeeld?

Wil jij leren omgaan met de mensen om je heen? Of dat nu met je partner is, met je kinderen en familie, of dat het over je vrienden en collega’s gaat.

Als jij op deze vraag ja antwoordt, neem dan deel aan het gratis webinar “Fijne relaties” op dinsdag 14 september 2021.

In het webinar ontvang je tips van me voor het krijgen van fijne relaties. En aan het einde heb ik nog een interessante actie voor je klaar staan.

Dus wil jij onbegrip, ruzie en misverstanden voorkomen met de mensen om je heen? Schrijf je nu hier in voor dit gratis webinar!

“Door het kijken van dit webinar besef ik me dat ik natuurlijk niet alleen een relatie heb met mijn partner, maar ook met alle andere mensen die dicht om me heen staan, zoals familie, vrienden en collega’s. En dat je kunt leren om deze relaties fijn te houden.”

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het webinar?
Het webinar duurt ongeveer een uur.

Hoe kan ik het webinar kijken?
Je ontvangt een link naar het webinar per e-mail. Je kunt het webinar bekijken op je telefoon, maar ik raad je aan om het op een tablet, laptop of desktop te bekijken.

Heb ik verder nog iets nodig om aan het webinar deel te nemen?
Leg pen en papier klaar, zodat je aantekeningen kunt maken als je dat wilt. Ik gebruik soms ook een telefoon met camera of fotocamera, zodat ik een foto kan maken van een bepaalde slide uit de presentatie. Op die manier hoef je niet alles over te schrijven.

Ik kan op de dag zelf niet kijken, komt er een replay?
Er komt een replay beschikbaar, een link naar de replay wordt twee uur na de start van het webinar automatisch naar je toegestuurd. De replay blijft 76 uur na de start van het webinar beschikbaar.