autisme en vermoeidheid

Webinar Autisme op je werkplek

Veel mensen met (een vermoeden van) autisme hebben werkplekken die veel stress veroorzaken en erg vermoeiend zijn. En dat kan ook anders. Gelukkig kun je zelf invloed hebben op de stress en vermoeidheid die je op je werkplek ervaart.

Vandaar dat ik het GRATIS webinar Autisme op je werkplek organiseer.

Hoe zou het voor je zijn als je:

  • begrijpt waar je vermoeidheid vandaan komt?
  • weet wat jij nodig hebt om voldoende energie te hebben?
  • goede keuzes kunt maken in de dingen die voor jou helpen?
  • weet hoe je zelf stress en vermoeidheid tegen kunt gaat?
  • de energie hebt die je nodig hebt in je werk en leven?

Wil jij leren over autisme en je werkplek? Zodat je leert wat je zelf tegen stress en vermoeidheid op je werk kunt doen?

Als jij op deze vraag ja antwoordt, neem dan deel aan het gratis webinar “Autisme en je werkplek” op donderdag 21 maart 2024 om 19.00 uur.

In het webinar ontvang je informatie over hoe je de juiste dingen op je werkplek kunt doen om stress en vermoeidheid tegen te gaan. Speciaal voor mensen met (kenmerken van) autisme. Daarnaast ontvang je tips van me wat jij op jouw werkplek kunt doen. Aan het einde van het webinar heb ik nog een interessante actie voor je klaar staan.

Dus wil jij weten hoe het zit met jouw werkplek en wat daar anders kan?
Schrijf je nu hier in voor dit gratis webinar!

Tijdens het webinar kun je mij zien en horen. Ik kan jou niet zien of horen. Als je vragen hebt tijdens het webinar, kun je deze in de chat zetten. Na het webinar ontvang je een link naar de replay die 7 dagen beschikbaar blijft.

Na je inschrijving voor dit webinar, ontvang je automatisch mijn wekelijkse mail met informatie. Je kunt je na het webinar hiervoor op ieder gewenst moment uitschrijven, indien je deze mails niet meer wilt ontvangen.

Webinar Autisme op je werkplek Groen kader met wit veld. In het witte veld in paars de letters Webinar Autisme op je werkplek. Onder de paarse letters in het witte veld een afbeelding van een vrouw die met haar hoofd in haar handen boven haar laptop gebogen zit.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het webinar?
Het webinar duurt ongeveer een uur.

Hoe kan ik het webinar kijken?
Je ontvangt een link naar het webinar per e-mail. Je kunt het webinar bekijken op je telefoon, maar ik raad je aan om het op een tablet, laptop of desktop te bekijken.

Heb ik verder nog iets nodig om aan het webinar deel te nemen?
Leg pen en papier klaar, zodat je aantekeningen kunt maken als je dat wilt. Ik gebruik bij het kijken van een webinar vaak een telefoon met camera of fotocamera, zodat ik een foto kan maken van een bepaalde slide uit de presentatie. Op die manier hoef je niet alles over te schrijven.

Ik kan op de dag zelf niet kijken, komt er een replay?
Er komt een replay beschikbaar, een link naar de replay wordt ongeveer twee uur na de start van het webinar automatisch naar je toegestuurd. De replay blijft een week na de start van het webinar beschikbaar.