autisme en vermoeidheid

Webinar Autisme en vermoeidheid

We horen veel over overprikkeling en stress als het gaat over (kenmerken van) autisme. Een onderbelicht onderwerp bij autisme is vermoeidheid. Terwijl in mijn diverse onderzoeken naar voren komt dat 84,1% van de mensen met (kenmerken van) autisme vaak of heel vaak last heeft van vermoeidheid.

Vandaar mijn webinar over dit onderwerp, Autisme en vermoeidheid.

Hoe zou het voor je zijn als je:

  • begrijpt waar je vermoeidheid vandaan komt?
  • weet wat jij nodig hebt om voldoende energie te hebben?
  • goede keuzes kunt maken in de dingen die voor jou helpen?
  • weet hoe je zelf je vermoeidheid tegen kunt gaat?
  • de energie hebt die je nodig hebt in je werk en leven?

Wil jij leren over autisme en vermoeidheid en weten wat je zelf tegen je vermoeidheid kunt doen?

Als jij op deze vraag ja antwoordt, neem dan deel aan het gratis webinar “Autisme en vermoeidheid” op donderdag 16 november 2023 om 19.30 uur.

In het webinar ontvang je informatie over vermoeidheid en hoe dat werkt bij mensen met (kenmerken van) autisme. Daarnaast ontvang je tips van me hoe je met jouw vermoeidheid om kunt gaan. Aan het einde van het webinar heb ik nog een interessante actie voor je klaar staan.

Dus wil jij weten hoe het zit met jouw vermoeidheid?
Schrijf je nu hier in voor dit webinar!

Tijdens het webinar kun je mij zien en horen. Ik kan jou niet zien of horen. Als je vragen hebt tijdens het webinar, kun je deze in de chat zetten. Na het webinar ontvang je een link naar de replay die 10 dagen beschikbaar blijft.

Na je inschrijving voor dit webinar, ontvang je automatisch mijn wekelijkse mail met informatie. Je kunt je na het webinar hiervoor op ieder gewenst moment uitschrijven, indien je deze mails niet meer wilt ontvangen.

webinar autisme en vermoeidheid

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het webinar?
Het webinar duurt ongeveer een uur.

Hoe kan ik het webinar kijken?
Je ontvangt een link naar het webinar per e-mail. Je kunt het webinar bekijken op je telefoon, maar ik raad je aan om het op een tablet, laptop of desktop te bekijken.

Heb ik verder nog iets nodig om aan het webinar deel te nemen?
Leg pen en papier klaar, zodat je aantekeningen kunt maken als je dat wilt. Ik gebruik bij het kijken van een webinar vaak een telefoon met camera of fotocamera, zodat ik een foto kan maken van een bepaalde slide uit de presentatie. Op die manier hoef je niet alles over te schrijven.

Ik kan op de dag zelf niet kijken, komt er een replay?
Er komt een replay beschikbaar, een link naar de replay wordt ongeveer twee uur na de start van het webinar automatisch naar je toegestuurd. De replay blijft een week na de start van het webinar beschikbaar.