Wat is jouw passie?

04/12/2020 / Esther Oomen

Hoe mooi is het om levensinspiratie of -lessen te krijgen in het contact met andere mensen.

Afgelopen week kreeg ik weer inspiratie van iemand. Ik ken deze persoon niet, maar ik raakte aan de praat met diegene.

Ik vertelde over wat ik doe in mijn praktijk en toen werd mij gevraagd wat mijn passie is.

En vroeger zou ik daar denk ik met uhhh, eens denken, wat zal ik daar nou eens op antwoorden… op gereageerd hebben.

En ik vond het leuk om te merken dat ik de volgende zin helemaal soepel kon vertellen : het is mijn passie om mensen met (kenmerken van) autisme en hun directe omgeving zo goed mogelijk te helpen om een fijner leven te hebben, door meer rust en betere communicatie, waardoor ze lekkerder in hun vel komen te zitten en zichzelf mogen zijn.

En dat is precies wat ik wil doen en waar ik jou bij kan helpen, een fijner leven krijgen, waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten en je jezelf mag zijn.

Het mooie is dat ik vanuit mijn ervaring binnen ons gezin, mijn opleidingen en door de mensen waarmee ik gewerkt heb weet, dat er heel veel dingen wel kunnen, ook al lijkt het dat er niets lukt.

Dus zit jij met een probleem of vraag voor jezelf of je gezin? En weet je niet goed hoe je dit kunt oplossen? Vaak helpt het heel goed om iemand mee te laten denken die een frisse blik op de situatie heeft.

Meld je nu hier aan voor een kennismakingsgesprek. Ik heb de komende tijd voor 10 mensen tijd gereserveerd voor het houden van een kennismakingsgesprek, dus reserveer jouw tijd nu.

p.s. Wat is jouw passie? Laat het me weten in een reactie!

p.p.s Eén van mijn andere passies is Australië, vandaar de foto hieronder die we daar gemaakt hebben (Opera House in Sydney).