Ik leer (jong) volwassenen met (kenmerken van) autisme, en hun
omgeving, hoe ze rust en balans in hun werk en leven krijgen,
waardoor ze lekker in hun vel komen te zitten.

Je herkent jezelf in
(kenmerken van) autisme en je bent op zoek naar rust in je hoofd.

Je wilt weten hoe je je werk goed kunt organiseren en hoe je van je stress af komt.

En hoe je daardoor weer lekker in je vel komt te zitten, op je werk en in je privé-leven.

95% van de mensen met (kenmerken van) autisme die ik gesproken heb in mijn onderzoek, geven aan dat ze vaak last hebben van vermoeidheid.

Door die meestal aanwezige vermoeidheid:

 • voelen ze zich snel overprikkeld
 • kunnen ze niet veel hebben
 • lijkt de berg van taken onoverkomelijk
 • zitten ze niet lekker in hun vel

Als jij jezelf hierin herkent, download dan nu mijn gratis e-book ‘Lepel-theorie, van vermoeidheid naar energie’ hieronder.  In dit e-book leg ik je uit hoe jij voor jezelf kunt checken hoe het met jouw energie-niveau staat op een dag.

  En wat je kunt doen om extra energie gedurende een dag te krijgen, zodat je later op de dag wél nog ruimte over hebt om iets te doen, voor jezelf of met een ander.

  Door de informatie uit dit e-book te gebruiken in jouw situatie, ontdek je waar je energie verliest en waarvan je energie krijgt. En dat is voor iedereen anders. Het is dus belangrijk dat je naar jouw situatie kijkt en hier eerlijk tegen jezelf over bent.

  Wie ben ik?

  Mijn naam is Esther Oomen, woonachtig in Best en ik ben gecertificeerd autismecoach. Ik ben moeder van twee zoons (17 en 14) met autismespectrumstoornis (oftewel ASS) en getrouwd met een man met kenmerken van autisme. Ik ga daarom als ervaringsdeskundige op dit gebied graag met je hierover in gesprek.

  Wat doe ik?

  Ik ben er van overtuigd dat als je lekker in je vel zit en je weet hoe je voor jezelf rust kunt creëren, je een fijn leven hebt. Je kunt dan makkelijk de juiste keuzes maken voor de dingen die jij belangrijk vindt en die bij jou passen.

  Hierdoor bereik je meer van je doelen, op welk gebied dan ook.

  Ik zie veel mensen met (kenmerken van) autisme worstelen met vermoeidheid, stress en problemen in omgang met anderen, terwijl daar enorm veel in te leren en te ontwikkelen is

   

  Daar help ik deze mensen graag mee door mijn ervaring en kennis met ze te delen, psycho-educatie te geven en ze te begeleiden. Ik begeleid zowel mensen met (kenmerken van) autisme als hun ouders, partner, leidinggevende, etc.

  Esther Oomen

  Wil je het nu écht anders, met rust en balans? Wat ga jij doen om het anders te doen dan wat je deed? Blijf je het zelf proberen of ben je toe aan échte veranderingen?