Rust en balans bij autisme
Een persoonlijk coachtraject voor volwassenen
met (kenmerken van) autisme

 

Wanneer je je onrustig voelt in je hoofd en je de dingen niet gedaan krijgt, zit je niet lekker in je vel. Je bent moe en hebt geen puf om thuis van de bank af te komen of om je werk goed af te krijgen.

Herken je dit:

 • Je bent veel moe en je krijgt je leven en werk niet goed georganiseerd
 • Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven, waardoor je je steeds aan anderen aanpast
 • Je hebt moeite met veranderingen en onduidelijkheden
 • Je vindt sociale bijeenkomsten een ramp en je slaat ze liever over
 • Bij stress komen je autismekenmerken sterker naar voren

Als je je altijd moe en gestrest voelt, gedraag je je niet als de fijne persoon die je van nature bent. Je voelt je als een hamster in een rad en je gaat maar door en door. Totdat je echt niet meer kunt, en dan?

Het kan gelukkig ook anders

Hoe zou het voor je zijn als:

 • je rust zou voelen en je in balans zou zijn?
 • je zou weten hoe je je leven en werk goed kunt organiseren, zodat je alles af krijgt wat gedaan moet worden?
 • je jezelf kunt zijn, zonder je steeds aan anderen aan te passen?
 • je om zou kunnen gaan met veranderingen en onduidelijkheden?
 • je je op je gemak zou voelen bij sociale dingen, zoals verjaardagen en je mee zou kunnen doen met de rest?

Om rust en balans in je leven te brengen is het belangrijk dat je inzicht in jezelf krijgt. Dat je leert hoe het voor jou werkt en wat jij nodig hebt.

In het traject Rust en balans leer ik je:

 • hoe je rust en balans aan kunt brengen in je leven
 • hoe je je leven en werk kunt organiseren op een manier die bij jou past
 • hoe je jezelf kunt zijn en grenzen kunt stellen, zonder je steeds aan te passen aan anderen
 • hoe je om kunt gaan met veranderingen en onduidelijkheden
 • hoe je wel mee kunt doen met sociale dingen, op een manier die bij jou past

Kortom, hoe je lekker in je vel komt te zitten!

“Sinds ik met het traject Rust en balans bezig ben, kan ik veel kleine stapjes zetten. Die ik wel kan halen en die me een positief gevoel geven.” Leila – 36 jaar
“Het traject Rust en balans op je werk heeft me weer dichter bij mezelf gebracht. Ik kan weer luisteren naar wat ik zelf nodig heb.” Linda 37 jaar
“Ik voel me op mijn gemak bij jouw coaching.” Yolanda – 61 jaar

In het traject Rust en balans:

 • krijg je individuele coachsessies gedurende 4 maanden, zodat we op jouw persoonlijke situatie in kunnen gaan. Hierdoor kun je snel vooruitgang boeken.
 • krijg je informatie, werkbladen en oefeningen die aangepast worden aan wat jij nodig hebt, waardoor je het direct toe kunt passen in jouw leven.
 • krijg je het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ van Marja Boxhoorn, zodat je alle onderwerpen nog eens op je gemak na kunt lezen.

Jouw eenmalige investering in dit traject Rust en balans, waarmee je weer lekker in je vel komt te zitten, bedraagt € 997. Dit bedrag kun je ook in termijnen betalen, als dat voor jou beter uitkomt.

Bovengenoemd tarief geldt voor particulieren.
Voor bedrijven wordt een offerte op maat gemaakt.

Garantie

Ik ben er van overtuigd dat het traject Rust en balans heel waardevol voor je is. Daarom geef ik je een unieke tevredenheidsgarantie. Ben je na de eerste live of online sessie van het traject niet tevreden en meld je me dit dezelfde dag per app, telefoon of mail, dan ontvang je je volledige investering retour minus 15% administratiekosten.

Meld je nu aan voor een gratis gesprek

Wil jij nu rust en balans? Ben je er aan toe om weer lekker in je vel te zitten?

Meld je dan nu aan voor een gratis ont-stress sessie. In dit online gesprek nemen we door waar je nu tegenaan loopt, waar je graag naar toe wilt en of en hoe ik je daarbij kan helpen.

Nadat je jouw gratis ont-stress sessie hebt aangevraagd, neem ik binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken.


  P.S. Schrijf je nu in, dan kun je direct aan de slag om weer lekker in je vel te komen zitten. Dit seizoen heb ik nog 5 plekken vrij. Vraag nu een gesprek aan.

  Veel gestelde vragen

  Ik woon niet in de buurt van Best en kan niet naar je toe komen
  De sessies kunnen we houden in mijn praktijk in Best of online via Zoom. Hierdoor hoef je niet naar mijn praktijk te komen en kunnen we elkaar toch zien en spreken.

  Ik heb al zo veel te doen, waar vind ik de rust om dit traject te volgen?
  De afspraken van ieder ongeveer 1 uur worden in overleg ingepland. We starten met het krijgen van inzicht over je stress. Je krijgt oefeningen waardoor je direct aan de slag kunt. Hierdoor merk je al snel dat je rust en balans ervaart.

  Zijn de oefeningen moeilijk om te doen?
  Bij elke afspraak krijg je één of meerdere oefeningen. De oefeningen worden afgestemd op wat jij nodig hebt, dus ze passen bij jou en het lukt je om er mee aan de slag te gaan. Daardoor merk je al snel dat de oefeningen je inzicht geven en je echt helpen.

  Vanaf welke leeftijd kan ik dit traject volgen?
  Dit traject is geschikt voor mensen vanaf 16 jaar. De informatie en de oefeningen worden op jou persoonlijk afgestemd. Mocht je jonger zijn dan 16 en toch met een traject aan de slag willen, neem dan contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

  Kom ik in aanmerking voor een vergoeding van de kosten?
  In veel gevallen heeft je werkgever een mogelijkheid om bij te dragen in persoonlijke ontwikkeling. Vraag er naar bij je leidinggevende of HR-afdeling.

  Meld je nu aan voor een gratis gesprek

  Wil jij nu rust en balans? Ben je er aan toe om weer lekker in je vel te zitten?

  Meld je dan nu aan voor een gratis ont-stress sessie. In dit online gesprek nemen we door waar je nu tegenaan loopt, waar je graag naar toe wilt en of en hoe ik je daarbij kan helpen.

  Nadat je jouw gratis ont-stress sessie hebt aangevraagd, neem ik binnen 48 uur telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.