Traject rust en balans op je werk Vrouw met donkerbruin haar werkend aan een laptop op een tafel.

1-op-1 traject Rust en balans voor werknemers

Traject Rust en balans voor werknemers : een persoonlijk coachtraject voor jouw werknemers met (kenmerken van) autisme.

Wanneer je merkt dat jouw werknemer met (kenmerken van) autisme zich onrustig voelt, haar/zijn taken niet op tijd klaar heeft, zit je werknemer waarschijnlijk niet lekker in haar/zijn vel.

Herken je dit:

 • Het werk wordt niet altijd goed georganiseerd door je werknemer, waardoor taken niet tijdig af zijn
 • Je werknemer vindt het lastig om grenzen aan te geven op een manier die anderen begrijpen
 • Veranderingen en onduidelijkheden zijn lastig voor je werknemer
 • Bij stress komen de autismekenmerken van je werknemer sterker naar voren

Als je medewerker zich altijd moe en gestrest voelt, gedraagt zij/hij zich niet als de fijne persoon die zij/hij van nature is. Je medewerker kan haar/zijn talenten niet meer goed inzetten voor het werk. Zij/hij voelt zich als een hamster in een rad en gaat maar door en door. Totdat zij/hij echt niet meer kan, en dan? Dan zijn jullie nog verder van huis. Gun je medewerker en jezelf daarom het traject Rust en balans voor werknemers.

Wat Leila zegt over het traject Rust en balans op je werk

“Ik krijg nu al langere tijd coaching van Esther. Het is voor mij echt ontzettend waardevol. Esther is een hele eerlijke coach met veel kennis en ervaring. Ze luistert ontzettend goed en weet zaken voor mij om te zetten naar praktische tips en trucs.

Soms is ze een vertaalcoach die mij nieuwe inzichten geeft (vooral m.b.t andere mensen en relaties).

Ik kan soms vast blijven haken in hoe ik iets vanuit mijn perspectief zie en ervaar. Esther kan me dan net zoiets uitleggen dat ik weer de andere kant kan bekijken.

Ik vertrouw ook echt op haar en voel me heel veilig. Wat ik ook fijn vind is dat ik ook altijd even contact mag opnemen als ik heel hoog zit of vastloop. Ik durfde dat eerst niet maar uiteindelijk heb ik dit toch een paar keer gedaan toen ik geen uitweg wist. Haar geduld en positieve bemoediging heeft mij zo ontzettend veel geholpen….

Ontzettend blij en ongelooflijk dankbaar ben ik voor Esther als coach. Ik zou haar veel meer sterren willen geven. Ik gun iedereen met (kenmerken van) autisme zo een fijne coach! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

In het traject Rust en balans voor werknemers leer ik jou medewerker hoe zij/hij:

 • het werk kan organiseren op een manier die bij haar/hem past, zodat zij/hij alle taken op tijd af heeft
 • zichzelf kan zijn en op een goede manier grenzen kan stellen, zonder zich steeds aan te passen aan anderen
 • om kan gaan met veranderingen en onduidelijkheden
 • rust en balans kan houden in haar/zijn werk, waardoor zaken soepel lopen

Kortom, hoe je medewerker lekker in haar/zijn vel komt te zitten.

Wat Remco zegt over het traject Rust en balans op je werk

“Voor het coachtraject Rust en balans op je werk liep ik tegen het feit aan dat ik overdonderd werd door heel veel verschillende werkzaamheden waardoor het begin dit jaar op een moment teveel werd en ik me ziek heb moeten melden.

De structuur en inzichten die de sessies uit het traject boden zijn voor mij heel waardevol geweest om dagelijks reflectie te kunnen doen op wat een dag stressfactoren levert en hoe ik daar anders mee om ben gaan gaan.
Dit leverde voor mij steeds meer rust en energie op.

Ik kan nu beter/anders met stressfactoren omgaan en heb nu ook de middelen om richting de toekomst deze steeds beter te integreren in mijn dagelijkse professionele en persoonlijke leven.

Ik heb je als een zeer fijn persoon en coach ervaren. Open gesprekken en praktische tips.

Het traject beveel ik zeker aan anderen aan. Hoewel het traject staat omschreven als “…hulp bij (kenmerken van) autisme…” is het traject voor iedereen aan te raden, ongeacht in welk ‘doosje’ je zit.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat ik er mee aan de slag ga en met mijn vragen/issues bij jou terecht zou kunnen. Dat was het geval.

Ik geef het coachtraject een 9 (daar heb ik zelf natuurlijk aan bijgedragen 😉).”

In het traject Rust en balans op je werk, krijgt je werknemer

 • individuele coachsessies gedurende 9 maanden, eventueel samen met jou als leidinggevende, zodat belangrijke punten gezamenlijk besproken kunnen worden
 • informatie, werkbladen en oefeningen die aangepast worden aan wat zij/hij nodig heeft
 • het boek ‘Werken met autisme’ van Cécile den Ouden en mijzelf

Jouw eenmalige investering in dit traject Rust en balans voor jouw werknemer, waarmee zij/hij weer lekker in haar/zijn vel komt te zitten, bedraagt € 2397, exclusief 21% BTW.

Boek Werken met autisme Omslag van het boek Werken met autisme. De achtergrond is met bovenaan een rood vlak, daaronder een geel vlak, daaronder een groen vlak en onderaan een blauw vlak. Daaroverheen in zwart te letters Werken met autisme

Wat deelnemers zeggen over Rust en balans op je werk

“Sinds ik met het traject Rust en balans bezig ben, kan ik veel kleine stapjes zetten. Die ik wel kan halen en die me een positief gevoel geven.” Leila – 36 jaar
“Het traject Rust en balans op je werk heeft me weer dichter bij mezelf gebracht. Ik kan weer luisteren naar wat ik zelf nodig heb.” Linda 37 jaar
“Ik voel me op mijn gemak bij jouw coaching.” Yolanda – 61 jaar

Meld je nu aan voor een gratis gesprek

Wil jij informatie over waar ik jou en je medewerker met (kenmerken van) autisme bij kan helpen?

Meld je dan nu aan voor een gratis ont-stress sessie. In dit online gesprek nemen we door waar jij en je medewerker nu tegenaan lopen, waar je graag samen naar toe wilt en hoe ik je daarbij kan helpen.

Nadat je jouw gratis ont-stress sessie hebt aangevraagd, neem ik binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken.






  Veel gestelde vragen

  Mijn medewerker woont niet in de buurt van Best en kan niet naar je toe komen
  De sessies kunnen we houden in mijn praktijk in Best of online via Teams. Hierdoor hoeft je werknemer niet naar mijn praktijk te komen en kunnen we elkaar toch zien en spreken.

  Mijn werknemer heeft al zo veel te doen, waar vindt zij/hij de rust om dit traject te volgen?
  De afspraken van ieder ongeveer 1 uur worden in overleg ingepland. We starten met het krijgen van inzicht over de stress die je werknemer ervaart. Zij/hij krijgt oefeningen waarmee zij/hij direct aan de slag kan. Hierdoor merk je dat je werknemer al snel meer rust en balans ervaart.

  Zijn de oefeningen moeilijk om te doen?
  Bij elke afspraak krijgt je werknemer één of meerdere oefeningen. De oefeningen worden afgestemd op wat jouw werknemer nodig heeft, dus ze passen bij je werknemer en het lukt haar/hem om er mee aan de slag te gaan. Daardoor merk je al snel dat de oefeningen je werknemer inzicht geven en echt helpen.