Traject rust en balans op je werk Grenzen stellen, van je vermoeidheid afkomen, plannen en organiseren

1-op-1 traject Rust en balans op je werk

Een persoonlijk traject Rust en balans op je werk voor werkende mensen met (kenmerken van) autisme.

Wanneer je je onrustig voelt in je hoofd, steeds maar over je grenzen heen gaat en je de dingen niet gedaan krijgt, zit je niet lekker in je vel. Je bent moe en hebt geen puf om om je werk goed af te krijgen of om thuis van de bank af te komen.

Herken je dit, je:

 • kunt je werk niet altijd goed organiseren
 • vindt het lastig om je grenzen aan te geven
 • hebt moeite met veranderingen en onduidelijkheden
 • autismekenmerken komen bij stress sterker naar voren

Als je je altijd moe en gestrest voelt, gedraag je je niet als de fijne persoon die je van nature bent. Je voelt je als een hamster in een rad en je gaat maar door en door. Totdat je echt niet meer kunt, en dan?

Wat Leila zegt over het traject Rust en balans op je werk

“Ik krijg nu al langere tijd coaching van Esther. Het is voor mij echt ontzettend waardevol. Esther is een hele eerlijke coach met veel kennis en ervaring. Ze luistert ontzettend goed en weet zaken voor mij om te zetten naar praktische tips en trucs.

Soms is ze een vertaalcoach die mij nieuwe inzichten geeft (vooral m.b.t andere mensen en relaties).

Ik kan soms vast blijven haken in hoe ik iets vanuit mijn perspectief zie en ervaar. Esther kan me dan net zoiets uitleggen dat ik weer de andere kant kan bekijken.

Ik vertrouw ook echt op haar en voel me heel veilig. Wat ik ook fijn vind is dat ik ook altijd even contact mag opnemen als ik heel hoog zit of vastloop. Ik durfde dat eerst niet maar uiteindelijk heb ik dit toch een paar keer gedaan toen ik geen uitweg wist. Haar geduld en positieve bemoediging heeft mij zo ontzettend veel geholpen….

Ontzettend blij en ongelooflijk dankbaar ben ik voor Esther als coach. Ik zou haar veel meer sterren willen geven. Ik gun iedereen met (kenmerken van) autisme zo een fijne coach! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

In het traject Rust en balans leer ik je hoe je:

 • rust en balans aan kunt brengen in je werk en je leven
 • je werk kunt organiseren op een manier die bij jou past
 • jezelf kunt zijn en grenzen kunt stellen, zonder je steeds aan te passen aan anderen
 • om kunt gaan met veranderingen en onduidelijkheden

Kortom, hoe je lekker in je vel komt te zitten.

Wat Remco zegt over het traject Rust en balans op je werk

“Voor het coachtraject Rust en balans op je werk liep ik tegen het feit aan dat ik overdonderd werd door heel veel verschillende werkzaamheden waardoor het begin dit jaar op een moment teveel werd en ik me ziek heb moeten melden.

De structuur en inzichten die de sessies uit het traject boden zijn voor mij heel waardevol geweest om dagelijks reflectie te kunnen doen op wat een dag stressfactoren levert en hoe ik daar anders mee om ben gaan gaan.
Dit leverde voor mij steeds meer rust en energie op.

Ik kan nu beter/anders met stressfactoren omgaan en heb nu ook de middelen om richting de toekomst deze steeds beter te integreren in mijn dagelijkse professionele en persoonlijke leven.

Ik heb je als een zeer fijn persoon en coach ervaren. Open gesprekken en praktische tips.

Het traject beveel ik zeker aan anderen aan. Hoewel het traject staat omschreven als “…hulp bij (kenmerken van) autisme…” is het traject voor iedereen aan te raden, ongeacht in welk ‘doosje’ je zit.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat ik er mee aan de slag ga en met mijn vragen/issues bij jou terecht zou kunnen. Dat was het geval.

Ik geef het coachtraject een 9 (daar heb ik zelf natuurlijk aan bijgedragen 😉).”

In het traject Rust en balans op je werk krijg je:

 • individuele coachsessies gedurende 9 maanden
 • informatie, werkbladen en oefeningen die aangepast worden aan wat jij nodig hebt
 • het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ van Marja Boxhoorn

Jouw eenmalige investering in dit traject Rust en balans op je werk, waarmee je weer lekker in je vel komt te zitten, bedraagt € 2397. Dit bedrag kun je in drie termijnen betalen, als dat voor jou beter uitkomt.

Bovengenoemd tarief geldt voor particulieren.
Voor bedrijven wordt een offerte op maat gemaakt.

Meld je nu aan voor een gratis gesprek

Wil jij nu rust en balans? Ben je er aan toe om weer lekker in je vel te zitten?

Meld je dan nu aan voor een gratis ont-stress sessie. In dit online gesprek nemen we door waar je nu tegenaan loopt, waar je graag naar toe wilt en of en hoe ik je daarbij kan helpen.

Nadat je jouw gratis ont-stress sessie hebt aangevraagd, neem ik binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken.  Wat Simon zegt over het traject Rust en balans op je werk

  “Ik heb geleerd:

  • me bewust te zijn van mijn kenmerken van Autisme, waardoor ik stress beter kan voorkomen.
  • om op een praktische manier mijn werk beter in te richten, beter dan de standaard timemanagement trainingen.
  • me te focussen op kleine veranderingen per keer.

  Esthers coaching vind ik prettig en persoonlijk.

  Ik zou dit traject aan willen raden aan mijn collega’s, veel van hen kunnen dit ook goed gebruiken. Doordat je inzicht krijgt, kun je effectiever werken. Daarnaast zorgt het bij mij ook voor stressreductie.

  Het traject Rust en balans op je werk richt zich niet op het oplossen van eventuele problemen met autisme, maar Esther zoekt samen met jou naar dingen die je kunt beïnvloeden om beter in je vel te zitten.

  Daarbij heeft ze natuurlijk veel ervaring met mensen met kenmerken van autisme. Voor mij was het sowieso ook een eyeopener dat ik kenmerken van autisme heb. Dit geeft weer wat specifiekere mogelijkheden om taken op een bepaalde manier aan te pakken. Het traject heeft daarom niet specifiek de focus op autisme, maar zit veel breder en persoonlijker in elkaar.

  Het traject Rust en balans op je werk krijgt van mij een 10.”

  Garantie

  Ik ben er van overtuigd dat het traject Rust en balans op je werk heel waardevol voor je is. Daarom geef ik je een unieke tevredenheidsgarantie. Ben je na de eerste live of online sessie van het traject niet tevreden en meld je me dit dezelfde dag per app, telefoon of mail, dan ontvang je je volledige investering retour minus 15% administratiekosten.

  Meld je nu aan voor een gratis gesprek

  Wil jij nu rust en balans? Ben je er aan toe om weer lekker in je vel te zitten?

  Meld je dan nu aan voor een gratis ont-stress sessie. In dit online gesprek nemen we door waar je nu tegenaan loopt, waar je graag naar toe wilt en of en hoe ik je daarbij kan helpen.

  Nadat je jouw gratis ont-stress sessie hebt aangevraagd, neem ik binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken.   P.S. Schrijf je nu in, dan kun je direct aan de slag om weer lekker in je vel te komen zitten. Dit seizoen heb ik nog 5 plekken vrij. Vraag nu jouw gesprek hier aan.

   Wat AV zegt over het traject Rust en balans op je werk

   “Voordat ik het coachtraject begon merkte ik dat ik vaak te lang over mijn grenzen ging en daardoor (bijna) uitviel op werk. Mijn doorzettingsmentaliteit is hierbij zeker ook een valkuil. Ik wilde heel graag bewust worden van signalen die mijn grenzen aangeven.

   Ik wist dat ik een autismecoach nodig had, dat ‘normale’ coaching niet voldoende rust zou brengen. Mijn leidinggevende twijfelde in eerste instantie wel, maar gedurende het traject raakte ze wel overtuigd dat dit traject werkt.

   Dankzij het traject en het toepassen van alle tips en geleerde vaardigheden, weet ik nu hoe ik beter mijn grenzen aan kan voelen en aangeven, en om op tijd rust in te plannen. Zo lukt het om ook in drukke tijden toch tijd te nemen om te ontprikkelen.
   Ik heb echt weer steeds vaker Rust en balans op mijn werk!

   De coaching heb ik als heel fijn en helpend ervaren. Ook voelde het heel persoonlijk en ben je altijd belangstellend naar wat er speelt in mijn omgeving. Ook heel fijn hoe jij, Esther, dingen verwoordt en hoe je begrip toont.

   Ik beveel dit traject zeker aan aan anderen, omdat je jezelf beter leert kennen, vooral hoe je bewust kunt worden van stresssignalen bij jezelf. En wat je daarmee kunt doen (met behulp van signaleringsplan).

   Het traject Rust en balans op je werk krijgt van mij een 9.”

   Veel gestelde vragen

   Ik woon niet in de buurt van Best en kan niet naar je toe komen
   De sessies kunnen we houden in mijn praktijk in Best of online via Teams. Hierdoor hoef je niet naar mijn praktijk te komen en kunnen we elkaar toch zien en spreken.

   Ik heb al zo veel te doen, waar vind ik de rust om dit traject te volgen?
   De afspraken van ieder ongeveer 1 uur worden in overleg ingepland. We starten met het krijgen van inzicht over je stress. Je krijgt oefeningen waardoor je direct aan de slag kunt. Hierdoor merk je al snel dat je rust en balans ervaart.

   Zijn de oefeningen moeilijk om te doen?
   Bij elke afspraak krijg je één of meerdere oefeningen. De oefeningen worden afgestemd op wat jij nodig hebt, dus ze passen bij jou en het lukt je om er mee aan de slag te gaan. Daardoor merk je al snel dat de oefeningen je inzicht geven en je echt helpen.

   Vanaf welke leeftijd kan ik dit traject volgen?
   Dit traject is geschikt voor mensen vanaf 16 jaar. De informatie en de oefeningen worden op jou persoonlijk afgestemd. Mocht je jonger zijn dan 16 en toch met een traject aan de slag willen, neem dan contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

   Kom ik in aanmerking voor een vergoeding van de kosten?
   In veel gevallen heeft je werkgever een mogelijkheid om bij te dragen in persoonlijke ontwikkeling. Vraag er naar bij je leidinggevende of HR-afdeling.