1-op-1 traject Fijne communicatie op je werk

Een persoonlijk coachtraject voor werkende mensen met (kenmerken van) autisme.

Wanneer je medewerker het lastig vindt om op een juiste manier communiceren met jouw en met haar/zijn collega’s, kan dit veel problemen veroorzaken. Je medewerker kan stug overkomen, negatief reageren op veranderingen en weinig contact met collega’s hebben.

Ook kan het zijn dat je medewerker gegeven deadlines niet haalt en moeite heeft om haar/zijn werk te organiseren, maar niet op tijd om hulp en duidelijkheid vraagt.

Herken je dit:

 • Je medewerker heeft moeite om aan jou en je collega’s aan te geven wat zij/hij nodig heeft, waardoor zij/hij steeds tegen problemen aanloopt. Bijvoorbeeld in het halen van deadlines en het geven van informatie.
 • Je medewerker heeft met jou en andere collega’s veel miscommunicatie en onbegrip naar elkaar, waardoor er een vervelende sfeer hangt op kantoor.
 • Je ziet dat je medewerker haar/zijn best doet, maar op een of andere manier hoort zij/hij niet helemaal bij de rest.

Als je medewerker altijd op haar/zijn tenen loopt, steeds de deadlines niet haalt en niet bij de rest hoort, kost dat jouw medewerker handen vol met energie. Zij/hij voelt zich alsof zij/hij nooit iets goed kan doen en de vermoeidheid wordt groter en groter. Totdat je medewerker echt niet meer kan, en dan?

Hoe zou het voor je zijn als je medewerker:

 • weet hoe zij/hij het werk kan organiseren, waardoor deadlines gehaald worden?
 • duidelijk aan kan geven wat zij/hij nodig heeft, waardoor het werk goed gedaan wordt?
 • met jou en je collega’s positieve communicatie en begrip voor elkaar zouden hebben, waardoor jullie fijn samen kunnen werken?
 • zich op haar/zijn gemak zou voelen in een groep collega’s, doordat zij/hij zichzelf kan zijn en weet wat de anderen bezighoudt?

Om fijne communicatie te ontwikkelen, is het belangrijk dat je medewerker inzicht in zichzelf krijgt. Dat zij/hij leert hoe het voor haar/hem werkt, wat er nodig is en hoe je hierover helder communiceert.

In het traject Fijne communicatie op je werk leer ik je medewerker hoe zij/hij:

 • het werk organiseert en de deadlines kan halen.
 • duidelijk communiceert, waardoor het werk goed gedaan wordt.
 • fijne communicatie ontwikkelt en hoe zij/hij ruzie en misverstanden voorkomt.
 • helder communiceert met jou en de overige collega’s en hoe je ruimte schept om fijn samen te werken en/of leven.
 • ontdekt wat anderen bezig houdt en wat ze belangrijk vinden, zodat zij/hij mee kan praten in een groep.

Kortom, hoe je medewerker lekker in haar/zijn vel komt te zitten!

In het traject Fijne communicatie op je werk krijgt je medewerker:

 • individuele coachsessies gedurende 6 maanden, zodat we op haar/zijn persoonlijke situatie in kunnen gaan. Hierdoor kan zij/hij snel vooruitgang boeken.
 • informatie, werkbladen en oefeningen die aangepast worden aan wat jouw medewerker nodig heeft, waardoor het direct toe gepast kan worden op het werk.
 • het e-boek ‘Het wat en hoe over relaties bij autisme’ van Marja Boxhoorn, zodat je medewerker extra informatie op het gemak na kan lezen.
 • werken we samen met jou als leidinggevende en/of collega’s.

Jouw eenmalige investering voor jouw medewerker in dit traject Fijne communicatie op je werk, waarmee je medewerker weer lekker in haar/zijn vel komt te zitten, bedraagt € 1497 exclusief 21% BTW.

Meld je nu aan voor een gratis relatie-check

Wil jouw medewerker nu goed kunnen communiceren en daardoor fijne communicatie op het werk krijgen?

Meld je dan nu aan voor een gratis relatie-check. In dit online gesprek nemen we door waar je nu met je medewerker tegenaan loopt, waar je graag naar toe wilt en hoe ik je daarbij kan helpen.

Nadat je jouw gratis relatie-check hebt aangevraagd, neem ik binnen 48 uur  contact met je op om een afspraak te maken.

  Veel gestelde vragen

  Ik woon niet in de buurt van Best en kan niet naar je toe komen
  De sessies kunnen we houden in mijn praktijk in Best of online via Zoom. Hierdoor hoef je niet persé naar mijn praktijk te komen om elkaar te kunnen zien en spreken.