Succes met alles – blijf gezond en zorg voor jezelf en elkaar

27/03/2020 / Esther Oomen

Het is een vreemde tijd nu we de gevolgen van het Corona-virus ondergaan. We werken massaal thuis en doen zo weinig mogelijk dingen buitenshuis. Sommigen gaat het goed af en anderen krijgen steeds meer last van het alleen zijn en het ‘niet mogen’.

In ons gezin gaat het er goed aan toe. Mijn man en ik werken thuis en de kinderen zijn redelijk wat uren met hun huiswerk bezig en ze ervaren ook het gevoel van een soort van vakantie. De oudste geniet vooral van de rust rondom het huiswerk en nergens naar toe hoeven en de jongste gamet met zijn vrienden en gaat tussendoor regelmatig op de trampoline om zijn energie kwijt te raken.

In mijn praktijk gaan sommige werkzaamheden gewoon door. Ik heb natuurlijk geen face-to-face contact met mijn klanten, coachingsgesprekken kunnen via de telefoon natuurlijk wel door gaan. En dat vind ik ook nog steeds fijn om te doen, dus kom maar op met je vragen.

Zo heb ik ook een cursist die al begonnen was met een cursus alvast het tweede deel op papier gegeven. Zij kan nu zelf gewoon verder en we pakken het weer samen op zodra ik weer mensen in mijn praktijk mag ontvangen. Zij is blij omdat ze door kan met waar ze mee bezig was en ik ben blij omdat ik haar nu toch verder heb kunnen helpen.

Zo ben ik ook druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten om jullie in deze tijden toch te kunnen ondersteunen. De 31 gouden tips die je kunt downloaden voor maar € 17 staan al een tijdje op de site. Deze tips helpen je om meer tijd en energie te hebben voor de dingen die je wilt doen, ook in deze vreemde tijden.

Daarnaast heb ik recent de mp3 van de bodyscan op mijn website gezet. Deze mp3 kun je voor maar € 7,50 downloaden en gaat je helpen bij het krijgen van meer rust in je hoofd. Door meer rust in je hoofd kun je beter slapen en dat is fijn in tijden waarin veel anders gaat dan anders.

Dus doe jezelf een lol en bestel de mp3, de 31 gouden tips of allebei en ga er mee aan de slag. Je zult merken dat je je beter in je vel zult gaan voelen, waardoor je de Corona-crisis beter aan kunt.

En mocht je even willen overleggen of een coachingssessie willen doen via telefoon of skype, laat het me weten, dan plannen we hem in.

Succes met alles, blijf gezond en zorg voor jezelf en elkaar.