Rust en balans op je werk

06/10/2022 / Esther Oomen

Rust en balans op je werk

Je hebt er vast wel eens van gehoord of over gelezen, mijn traject Rust en balans op je werk. Dit traject geef ik meestal 1-op-1 in mijn praktijk of online.

Door het volgen van dit traject krijgen mensen met (kenmerken van) autisme inzicht in hun autisme en leren ze de tools om rust en balans aan te brengen in hun werk. Daardoor kunnen ze hun werk efficiënt doen en zitten ze lekker in hun vel. Verderop in dit stuk lees je hoe Sebastiaan (niet zijn echte naam) het traject ervaren heeft.

Groepstraject Rust en balans op je werk

Vanaf november start ik met een groepstraject ‘Rust en balans op je werk’ in mijn praktijk in Best. Veel mensen met (een vermoeden van) autisme vinden het spannend om in een groep mee te doen. Ze zijn bang dat het te vlug gaat allemaal, dat ze niet begrepen worden of dat raar gevonden worden.

Weet dat iedereen zich dat voor de eerste bijeenkomst af zal vragen. Maar gelukkig zie je vaak dat deelnemers het na die eerste bijeenkomst juist fijn vinden om samen over onderwerpen te praten. Om herkenning bij elkaar te zien en elkaar tips te kunnen geven.

De groep bestaat uit maximaal 6 personen en je kunt op donderdagochtend of zaterdagochtend mee doen. Er is voldoende ruimte voor je persoonlijke verhaal en we gaan praktisch aan de slag.

Doe jij ook mee?

Wil jij ontdekken of dit groepstraject iets voor jou is? Maak dan via de link onderaan dit bericht een afspraak voor een ont-stress sessie, zodat we kunnen bespreken waar je tegenaan loopt met je (kenmerken van) autisme en hoe ik je daarbij kan helpen. En als je je voor 15-10 inschrijft voor dit groepstraject, ontvang je ook nog een mooie korting.

Lees hier alle details over het groepstraject Rust en balans op je werk.

Hoe heeft Sebastiaan het traject ervaren

Ik heb je beloofd te vertellen hoe Sebastiaan het traject Rust en balans op je werk heeft ervaren. Hieronder lees je zijn verhaal.

Sebastiaan:

“Ik heb geleerd in het traject Rust en balans op je werk:

Esthers coaching vind ik prettig en persoonlijk. Ik zou dit traject aan willen raden aan mijn collega’s, veel van hen kunnen dit ook goed gebruiken. Doordat je inzicht krijgt, kun je effectiever werken. Daarnaast zorgt het bij mij ook voor stressreductie.

Het traject Rust en balans op je werk richt zich niet op het oplossen van eventuele problemen met autisme, maar Esther zoekt samen met jou naar dingen die je kunt beïnvloeden om beter in je vel te zitten.

Daarbij heeft ze natuurlijk veel ervaring met mensen met (kenmerken van) autisme. Voor mij was het sowieso ook een eyeopener dat ik kenmerken van autisme heb. Dit geeft weer wat specifiekere mogelijkheden om taken op een bepaalde manier aan te pakken. Het traject heeft daarom niet alleen de focus op autisme, maar zit veel breder en persoonlijker in elkaar.

Het traject Rust en balans op je werk krijgt van mij een 10.”

Ben jij ook op zoek naar inzicht in jouw autisme?

Ben jij net als ‘Sebastiaan’ ook op zoek naar een manier om goed inzicht in je eigen autisme te krijgen? En te leren hoe je je werk op een voor jou goede manier kunt doen?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis ont-stress sessie. In deze ont-stress sessie bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe ik je daarbij kan helpen. En woon je in de omgeving van Best, dan bespreken we ook of het groepstraject iets voor jou kan zijn.

Vraag hier jouw sessie aan.