Relaties

05/03/2021 / Esther Oomen

Iedereen heeft relaties. En als je eens goed kijkt, heb je er eigenlijk best wel veel.

Het gaat niet alleen over de eventuele partner met wie je je leven deelt. Het gaat ook over je kinderen, je familie, je buren, je vrienden, je collega’s, etc.

En in die relaties met andere mensen, is het heel belangrijk om goed te communiceren. Op die manier kun je overbrengen wat voor jou belangrijk is en heb je ook meer kans dat die ander jou ook begrijpt.

En natuurlijk hoef je niet alles tegen iedereen te vertellen, liever niet zelfs. Maar aan de mensen die dicht om je heen staan, kun je vaak best wel uitleggen wat je nodig hebt. Meestal willen deze mensen je graag helpen, omdat ze om je geven.

Om een relatie te onderhouden, is het ook belangrijk dat je contact maakt met anderen en een keer een goed gesprek aan gaat. En niet steeds te verzanden in misverstanden en ruzies, terwijl je het toch zo goed bedoelt.

Maar hoe doe je dat dan en hoe kom je dan in een goed gesprek? Dat is super lastig!

In het webinar dat ik ga geven over het verbeteren van je relaties, vertel ik je wat belangrijk is in relaties en waar je op kunt letten. Zodat het voor jou makkelijker wordt om je relaties goed te houden.

Doe jij ook mee met dit gratis webinar op 23-03 om 20.00 uur?

Schrijf je dan nu hier in!

Kun je niet mee doen op 23-03 om 20.00 uur, schrijf je dan toch in. Je ontvangt de replay die nog 72 uur beschikbaar blijft.

Doe mee met het webinar en schrijf je nu in.

Vind jij dat je relaties wel wat beter mogen lopen? Wil je af van de ruzies en misverstanden die je hebt. En kun je hierbij wel wat hulp gebruiken en wil je de komende drie maanden ècht stappen zetten in het krijgen van betere relaties èn ben je bereid om in jezelf te investeren? Maak dan nu een afspraak voor een gratis sessie, ik help je graag verder.