Plof jij aan het einde van je werkdag moe op de bank?

20/03/2020 / Esther Oomen

Heb jij dat wel eens? Dat je aan het einde van de dag (eindelijk) heel even op de bank kunt ploffen voordat je naar bed gaat?

En merk je dan ook dat je vaak echt heel moe bent? En bedenk je je dan ook al die dingen die je vandaag eigenlijk nog had willen of zelfs moeten doen, maar die je (weer) niet gedaan hebt?

Op die manier word je meestal niet echt vrolijk van jezelf, als je opmerkt wat je voor je gevoel allemaal ‘niet goed’ hebt gedaan vandaag. En toch ben je zo moe!

Zelf had ik dit jaren geleden ook. Mijn dagen plakten aan elkaar en zelfs de weken werden één lange sleur van rennen en vliegen. En dat hielp niet echt om een goed gevoel over mezelf te krijgen en om mijn vermoeidheid kwijt te raken.

Ondertussen heb ik gelukkig ontdekt wat me wel helpt om de dingen te doen die ik belangrijk vind (ook al is dat niet altijd iets wat met werk te maken heeft). En ook doe ik veel dingen waar ik energie van krijg. En ik merk dat ik daarna ook weer beter met mijn bedrijf aan de slag kan.

Ik geef je 3 tips om meer dingen te doen waar je energie van  krijgt, zodat je aan het eind van de dag op de bank ploft met een voldaan gevoel en een afgestreepte to-do-list:

Op de bank ploffen en er achter komen dat je nog steeds je takenlijst niet af hebt en dat je echt te weinig energie hebt om er alsnog mee aan de slag te gaan? Dat voelt echt niet OK. Ga daarom met de bovenstaande tips aan de slag.

Lukt het niet goed om het zelf anders te gaan doen? Vraag dan een resultaatsessie aan of bestel de 31 gouden tips. Ik help je graag verder.