Maak gebruik van de tijd die je nu wel hebt

16/03/2020 / Esther Oomen

Als jij altijd druk bezig bent met je bedrijf, voel je misschien al wel een tijdje dat het anders zou kunnen, maar zie je niet de mogelijkheid om het ook anders te gaan doen. Je zit minder lekker in je vel en krijgt je gezin en je bedrijf maar niet optimaal gecombineerd. Je hebt ook nog vaak het gevoel van ‘tijd te kort’.

Als jij nu met je bedrijf de situatie hebt dat je klanten niet komen en jij je klanten niet bezoekt door de verspreiding van het Corona-virus, is dat even schakelen. Wat ga je nu dan doen?

Als jij je minder lekker in je vel voelt op het moment, als je het gevoel hebt dat je je bedrijf en je gezin niet op de best mogelijke manier combineert, als je vaak het gevoel hebt dat je te weinig tijd hebt of als je je vaak moe voelt, maak dan gebruik van deze speciale actie.

Om jou op dit moment verder te helpen, heb ik mijn programma drastisch in prijs verlaagd. De prijs is tot en met 06-04-2020 € 497 in plaats van € 897.

Dit doe ik om jou de kans te geven om in deze tijden van minder klanten datgene te doen waar je al langer tegenaan hikt. Zodat jij tegen de tijd dat de klanten weer gaan komen al beter weet hoe je weer lekker in je vel kunt komen te zitten, hoe je kunt zorgen voor meer tijd en hoe je je bedrijf en gezin op een voor jou ideale manier kunt blijven combineren.

Mijn programma bestaat uit online modules en vijf 1-op-1 sessies die we via Skype of telefoon houden. Je hoeft hiervoor dus niet de deur uit en kunt toch voor jezelf, je bedrijf en je gezin aan de slag. Op deze manier gebruik je de situatie die door het Corona-virus is ontstaan op een positieve manier voor jezelf, je bedrijf en je gezin!

Maak nu gebruik van deze actie door hier in te schrijven!