Jezelf zijn in een relatie

12/03/2021 / Esther Oomen

In je leven heb je heel veel relaties. En in die relaties is er altijd interactie tussen de één en de ander.

In die interactie is het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Dat je je niet steeds anders voor hoeft te doen dan je eigenlijk bent. Vooral bij vrouwen en meisjes zie je dat ze zich vaak anders voordoen wanneer zij bij anderen zijn en thuis komt alles er uit. Maar ook bij mannen en jongens kan dit zo zijn.

Vaak heeft dit te maken met niet weten hoe je je dient te gedragen, over je eigen grenzen heen gaan, proberen mee te doen met de anderen. En het resultaat is vaak dat je er toch niet helemaal bij hoort en dat je doodmoe bent als je thuis bent. Dan komt alles er uit en is alles te veel.

Om jezelf te kunnen zijn in een relatie, dien je te weten wat jij belangrijk vindt in de relatie. En daarnaast is het goed om positief over jezelf te denken, en ook dat is vaak moeilijk als je zo aan het worstelen bent om er bij te horen.

In het webinar dat ik ga geven over het verbeteren van je relaties, vertel ik je wat belangrijk is in relaties en waar je op kunt letten. Zodat het voor jou makkelijker wordt om je relaties goed te houden.

Doe jij ook mee met dit gratis webinar op 23-03 om 20.00 uur?

Schrijf je dan nu hier in!

Kun je niet mee doen op 23-03 om 20.00 uur, schrijf je dan toch in. Je ontvangt de replay die nog 72 uur beschikbaar blijft.

Doe mee met het webinar en schrijf je nu in.