Esther Oomen Eigenaar van Lekker in je vel met autisme De autismecoach voor werkende mensen met (een vermoeden van) autisme. Neem vrijblijvend contact met me op!

In de media

Verschillende keren ben ik geïnterviewd voor artikelen in de media of voor een podcast.
Dit vind ik leuk om te doen en op die manier kan ik nog meer mensen informeren over autisme.
Hieronder vind je de links naar deze interviews.

 

Ik wens je veel leesplezier!

Samen met Cécile den Ouden heb ik het boek Werken met autisme geschreven. Het boek is een praktijkboek voor mensen met autisme en leidinggevenden. Je bestelt het boek hier via SWP en hier via bol.com. en laat vooral een recensie achter op bol.com bij het boek of hier.

Boek Werken met autisme Omslag van het boek Werken met autisme. De achtergrond is met bovenaan een rood vlak, daaronder een geel vlak, daaronder een groen vlak en onderaan een blauw vlak. Daaroverheen in zwart te letters Werken met autisme

Beluister hier mijn podcast Lekker werken met autisme.
Dit is wat anderen zeggen over mijn podcast : “Oh wauw, ik heb je eerste podcast geluisterd. Dat heb je mooi verwoord. De andere ga ik ook snel luisteren. Bedankt voor het delen.”

Podcast Lekker werken met autisme Groen kader met wit veld met daarin in paarse letters de tekst Podcast Lekker werken met autisme. Daaronder een foto van Esther Oomen

Lees hier het interview voor de NVA over mijn werk als vrijwilliger : Interview Esther Vrijwilliger september 2022 Autisme Magazine NVA

Interview Autisme Magazine NVA Vrijwilliger - in de media

 

Lees hier (op pagina 4-5) het interview samen met een klant van mij voor het magazine Autisme – Sterk in verbinding van het Samenwerkings Verband Autisme Zuid-Oost Brabant (SVA-ZOB). We hebben het over autisme en werk.

Interview Sjoerd en Esther Autisme en werk SVA - in de media

 

Lees hier het interview dat ik met Cindy heb gegeven aan Omroep Brabant over autisme. We zijn op 2 april 2023, Wereld Autisme Dag, geïnterviewd.

Interview Omroep Brabant Wereld autisme dag 2023

 

Beluister hier (zet je geluid wat zachter, het muziekje in het begin staat wat hard) de podcast van Daniëlle Bax en mij van 2023 over autisme en werk.

Podcast over autisme en werk - Daniëlle Bax en Esther Oomen

 

Beluister hier (zet je geluid wat zachter, het muziekje in het begin staat wat hard) de tweede podcast van Daniëlle Bax en mij van 2023. Deze podcast gaat over autisme en je werkplek.

Podcast over autisme en werk - Daniëlle Bax en Esther Oomen

 

Beluister hier (zet je geluid wat zachter, het muziekje in het begin staat wat hard) de podcast van Suzanne Aslander en mij van 2022 over Zorg met Zin – autisme. Deze podcast gaat over autisme en vitaliteit.

Podcast Zorg met zin over autisme - met Esther Oomen en Suzanne Aslander

“Ik ben er van overtuigd dat als je lekker in je vel zit en je weet hoe je voor jezelf rust kunt creëren, je een fijn leven hebtJe kunt dan makkelijk de juiste keuzes maken voor de dingen die jij belangrijk vindt en die bij jou passen. Hierdoor bereik je meer van je doelen, op welk gebied dan ook.” Esther Oomen – 49 jaar

Esther Oomen

Ont-stress sessie Lekker in je vel met autisme

Wil jij het geheim ontdekken hoe je lekker in je vel komt te zitten? Wil je de komende maanden écht stappen zetten én ben je bereid in jezelf te investeren?

Maak dan nu een afspraak voor 1 van de 5 beschikbare gratis ont-stress sessies in deze maand.