In de media

Verschillende keren ben ik geïnterviewd voor artikelen in de media of voor een podcast.
Dit vind ik leuk om te doen en op die manier kan ik nog meer mensen informeren over autisme.
Hieronder vind je de links naar deze interviews.

 

Ik wens je veel leesplezier!

Autismecoach Esther Oomen Best

Lees hier het interview voor de NVA over mijn werk als vrijwilliger : Interview Esther Vrijwilliger september 2022 Autisme Magazine NVA

Interview Autisme Magazine NVA Vrijwilliger - in de media

 

Lees hier (op pagina 4-5) het interview samen met een klant van mij voor het magazine Autisme – Sterk in verbinding van het Samenwerkings Verband Autisme Zuid-Oost Brabant (SVA-ZOB). We hebben het over autisme en werk.

Interview Sjoerd en Esther Autisme en werk SVA - in de media

 

Lees hier het interview dat ik met Cindy heb gegeven aan Omroep Brabant over autisme. We zijn op 2 april 2023, Wereld Autisme Dag, geïnterviewd.

Interview Omroep Brabant Wereld autisme dag 2023

 

Beluister hier (zet je geluid wat zachter, het muziekje in het begin staat wat hard) de podcast van Daniëlle Bax en mij van 2023 over autisme en werk.

Podcast over autisme en werk - Daniëlle Bax en Esther Oomen

 

Beluister hier (zet je geluid wat zachter, het muziekje in het begin staat wat hard) de tweede podcast van Daniëlle Bax en mij van 2023. Deze podcast gaat over autisme en je werkplek.

Podcast over autisme en werk - Daniëlle Bax en Esther Oomen

 

Beluister hier (zet je geluid wat zachter, het muziekje in het begin staat wat hard) de podcast van Suzanne Aslander en mij van 2022 over Zorg met Zin – autisme. Deze podcast gaat over autisme en vitaliteit.

Podcast Zorg met zin over autisme - met Esther Oomen en Suzanne Aslander

“Ik ben er van overtuigd dat als je lekker in je vel zit en je weet hoe je voor jezelf rust kunt creëren, je een fijn leven hebtJe kunt dan makkelijk de juiste keuzes maken voor de dingen die jij belangrijk vindt en die bij jou passen. Hierdoor bereik je meer van je doelen, op welk gebied dan ook.” Esther Oomen – 49 jaar

Esther Oomen

Ont-stress sessie Lekker in je vel met autisme

Wil jij het geheim ontdekken hoe je lekker in je vel komt te zitten? Wil je de komende maanden écht stappen zetten én ben je bereid in jezelf te investeren?

Maak dan nu een afspraak voor 1 van de 5 beschikbare gratis ont-stress sessies in deze maand.