Groepstraject Rust en balans op je werk

Groepstraject Rust en balans op je werk online

Het groepstraject Rust en balans op je werk online is een online coachtraject in een groep voor werkende mensen met (een vermoeden van) autisme. Speciaal voor jou als je niet in de buurt van Best woont (woon je wel in de buurt van Best, kijk dan hier voor het live groepstraject).

Veel mensen vinden het voor de start vaak spannend om in een groep deel te nemen aan een traject. Je praat toch over je gevoelens en wat zullen die anderen er wel niet van zeggen. En wat blijkt, een traject in een groep is vaak juist heel fijn. Je ontmoet gelijkgestemde mensen online die tegen veel van dezelfde dingen aanlopen als waar jij moeite mee hebt. En ze willen dezelfde dingen leren.

Soms heeft iemand al een hele goede oplossing bedacht die goed voor haar of hem werkt voor een probleem waar jij tegenaan loopt. Zo kun je van elkaar leren en ontdek je dat er meer mensen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij.

Herken je dit:

 • Je kunt je werk niet altijd goed organiseren
 • Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven
 • Je hebt moeite met veranderingen en onduidelijkheden
 • Bij stress komen je autismekenmerken sterker naar voren

Als je je altijd moe en gestrest voelt, gedraag je je niet als de fijne persoon die je van nature bent. Je voelt je als een hamster in een rad en je gaat maar door en door. Totdat je echt niet meer kunt, en dan?

In het groepstraject Rust en balans online leer ik je:

 • hoe je rust en balans aan kunt brengen in je werk en je leven
 • hoe je je werk kunt organiseren op een manier die bij jou past
 • hoe je jezelf kunt zijn en grenzen kunt stellen, zonder je steeds aan te passen aan anderen
 • hoe je om kunt gaan met veranderingen en onduidelijkheden
 • wat je kunt leren van de andere deelnemers en hoe zij van jou kunnen leren

Kortom, hoe je lekker in je vel komt te zitten.

In het groepstraject Rust en balans op je werk krijg je:

 • online coachsessies in een kleine groep (minimaal 4, maximaal 6 deelnemers) gedurende 4 maanden.
 • 9 online bijeenkomsten via Teams van ieder ongeveer 1,5 uur zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur (data in 2024 : 06-01, 20-01, 03-02, 17-02, 02-03, 16-03, 30-03, 13-04 en 04-05).
 • informatie, werkbladen en oefeningen die aangepast worden aan wat jij nodig hebt.
 • ervaring en tips van andere mensen met (kenmerken van) autisme.
 • het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ van Marja Boxhoorn.

Jouw eenmalige investering in dit groepstraject Rust en balans op je werk, waarmee je weer lekker in je vel komt te zitten, bedraagt € 1797.

Schrijf je nu in door een mail te sturen naar info@lekkerinjevelmetautisme.nl. Je verzekert jezelf van een plek en je ontvangt een factuur voor het traject.

Bovengenoemd tarief geldt voor particulieren.
Voor bedrijven wordt een offerte op maat gemaakt.

Wat deelnemers zeggen over het traject Rust en balans op je werk

“Sinds ik met het traject Rust en balans bezig ben, kan ik veel kleine stapjes zetten. Die ik wel kan halen en die me een positief gevoel geven.” Leila – 36 jaar
“Het traject Rust en balans op je werk heeft me weer dichter bij mezelf gebracht. Ik kan weer luisteren naar wat ik zelf nodig heb.” Linda 37 jaar
“Ik voel me op mijn gemak bij jouw coaching.” Yolanda – 61 jaar

Garantie

Ik ben er van overtuigd dat het traject Rust en balans op je werk heel waardevol voor je is. Daarom geef ik je een unieke tevredenheidsgarantie. Ben je na de eerste live of online sessie van het traject niet tevreden en meld je me dit dezelfde dag per app, telefoon of mail, dan ontvang je je volledige investering retour minus 15% administratiekosten.

Meld je nu aan voor een gratis gesprek

Wil je eerst nog wat vragen stellen over het groeptraject? Dat kan natuurlijk.

Stuur een mail naar info@lekkerinjevelmetautisme.nl met je vraag en ik reageer per mail. Als je liever een (online) afspraak wilt plannen, kan dat natuurlijk ook. Stuur me dan ook een mail en geef aan in je mail dat je een (online) afspraak wilt maken.

Veel gestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van Best en kan niet naar je toe komen
Op dit moment geef ik het groepstraject in mijn praktijk in Best. Mocht je interesse hebben in een online versie, laat het me dan weten per mail (info@lekkerinjevelmetautisme.nl), ik plan op dit moment een online versie vanaf februari 2024.

Ik weet niet of een groepstraject wel iets voor me is.
Het is voor iedereen anders of je liever 1-op-1 of in een groep gecoacht wordt. In een groep kun je van elkaar leren, je ervaart dat je niet de enige bent die ergens tegenaan loopt en je kunt elkaar verder helpen. Deelnemers aan groepstrajecten geven aan dat het fijn was dat ze begrepen werden door de andere deelnemers en dat ze van elkaar geleerd hebben.

Zijn de oefeningen moeilijk om te doen?
In elke sessie krijg je één of meerdere oefeningen. Sommige oefeningen doen we samen, andere oefeningen neem je mee naar huis en ga je zelf mee aan de slag. De oefeningen worden afgestemd op wat jij nodig hebt, dus ze passen bij jou en het lukt je om er mee te straten. Daardoor merk je al snel dat de oefeningen je inzicht geven en je echt helpen.

Vanaf welke leeftijd kan ik dit traject volgen?
Dit traject is geschikt voor mensen vanaf 16 jaar. Mocht je jonger zijn dan 16 en toch met een traject aan de slag willen, neem dan contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding van de kosten?
In veel gevallen heeft je werkgever een mogelijkheid om bij te dragen in persoonlijke ontwikkeling. Vraag er naar bij je leidinggevende of HR-afdeling.