Gebrek aan inspiratie

24/09/2021 / Esther Oomen

Gebrek aan inspiratie

Elke week schrijf ik een verhaal over een onderwerp wat op dat moment speelt bij mezelf in mijn gezin of in mijn praktijk wat met autisme te maken heeft.

En deze week wil het maar niet lukken om een mooi verhaal neer te zetten. Ik ben een paar keer begonnen, en elke keer heb ik de getypte tekst weer weggehaald. Het lukt me niet. Even geen inspiratie om iets goeds op papier te krijgen.

Terwijl ik toch echt wel mooie en fijne dingen gedaan heb deze week. Een nieuwe klant gesproken, overleg gehad met mijn mede-vrijwilligers bij het AIC, een fijne contactavond gehad met ouders van kinderen met (kenmerken van) autisme.

Ik heb ook nog een fijn netwerkgesprek gehad waarin we allerlei goede en interessante ideeën met elkaar uitwisselden en we ook heel concreet een actieplan voor één van die ideeën hebben gemaakt. En ik heb nog een aantal klanten gecoacht. Stuk voor stuk allemaal leuke en fijne dingen om te doen.

Helaas heb ik niet de inspiratie gevonden voor een stuk informatie voor deze week.

Vandaar dat ik nog een keer de onderstaande oproep deel. En ik ga ervan uit dat ik de komende week weer inspiratie heb om wel weer een onderwerp te kunnen verzinnen, waarover ik een verhaal kan schrijven.

Hier komt mijn oproep:

Herken jij je in de volgende zin : “Ik heb (kenmerken van) autisme en ik loop vast op mijn werk.”

Indien jij je in de zin hierboven herkent, mag ik jou dan binnenkort ± 30 minuten interviewen?

In een online interview stel ik je 10 vragen, waarmee jij jouw verhaal kunt vertellen. Het doel van het interview is voor mij om te ontdekken waar mensen met (kenmerken van) autisme tegenaan lopen in hun werk.

Dat kan heel breed zijn van last hebben van de printer tot aan conflicten met leidinggevende.

Je helpt me enorm als ik je mag interviewen.

Indien ik je online mag interviewen, stuur me dan een mail op info@lekkerinjevelmetautisme.nl of laat een reactie achter onder dit bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Dank je wel alvast!