Download mijn gratis E-book Autisme en je werkplek

95% van de mensen met (een vermoeden van) autisme die ik gesproken heb in mijn diverse onderzoeken, lopen tegen van alles aan in en op hun werk. Daarom heb ik het E-book Autisme en je werkplek geschreven.

Met de volgende onderwerpen hebben veel mensen met (een vermoeden van) autisme problemen :

 • hun fysieke werkplek geeft stress en gefocust werken is lastig
 • goed plannen en je aan die planning houden lukt bijna niet, door allerlei afleidingen
 • vergaderingen kosten bergen energie en leveren in verhouding te weinig op
 • ze zitten niet lekker in hun vel op hun werk

Als jij jezelf herkent in de onderwerpen die ik hierboven noem, download dan nu mijn gratis e-book via het formulier. Hierin geef ik informatie over je fysieke werkplek, planning en vergaderingen. En je krijgt tips over hoe je zelf op een goede manier met deze onderwerpen aan de slag kunt.

Voorkant van het e-book Autisme en je werkplek Op een cremekleurige achtergrond met naast het e-book een cremekleurig takje
  Wil jij geen waardevolle informatie meer missen? Na het aanvragen van het e-book ontvang je mijn wekelijkse mail met informatie over autisme in je mailbox. Je kunt je hiervoor op elk moment uitschrijven.

  Wat anderen zeggen over mijn wekelijkse mail:
  “Het is altijd weer een feest van herkenning om je bericht te lezen!”
  “Het is fijn om informatie te krijgen en te weten dat ik niet de enige ben die tegen dit soort dingen aanloopt!”