Coaching voor hoogopgeleide vrouwen met autisme
In mijn praktijk zie ik het vaak : hoogopgeleide vrouwen met autisme en/of ADHD die in hun werk tegen problemen aanlopen. Ze weten vaak niet goed waar ze met die problemen terecht kunnen. En of diegene waar ze terecht komen eigenlijk wel kennis over en ervaring met autisme en/of ADHD heeft. Terwijl het heel belangrijk is als je met coaching begint, dat je dat doet met iemand met kennis over en ervaring met autisme en/of ADHD. Daarom bied ik coaching voor hoogopgeleide vrouwen met autisme en/of ADHD aan.
Waar loop je als hoogopgeleide vrouw met autisme en/of ADHD tegenaan?
- Veel vrouwen die ik spreek zijn al jaren moe, misschien herken jij dat ook wel bij jezelf. Je beseft je vaak wel dat die vermoeidheid komt doordat je je steeds aanpast aan je werkomgeving. Dit kost je steeds meer energie en is eigenlijk niet meer vol te houden.
- Ik hoor ook regelmatig van deze hoogopgeleide vrouwen dat ze constant een druk hoofd hebben door alle dingen waar ze over nadenken. Ook na je werk blijf je maar denken over alle zaken waar je vandaag mee bezig bent geweest en wat je morgen moet gaan doen. Hierdoor verdwijnt de creativiteit die je normaal wel in je baan hebt naar de achtergrond.
- Overprikkeling overvalt je plots gedurende je werkdag en je barst soms uit het niets in woede of juist huilen uit. Je collega’s begrijpen er helemaal niets van en jij zelf ook niet. Ook weet je niet goed hoe je dit kunt voorkomen.
- Een onverwachte taak of wijziging levert veel onrust op. Na deze verandering ben je niet meer productief en eigenlijk gebeurt er elke dag wel weer zoiets. Het helpt je prestaties op je werk niet en je bent vang dat dit ook je loopbaan in de weg zit.
- Op de een of andere manier heb je altijd het gevoel dat je net niet doet wat anderen verwachten. Je begrijpt heus wel dat dat met jouw autisme te maken heeft. Maar hoe kun je dan mee doen, zonder steeds over je eigen grenzen heen te gaan?
Problemen op het werk voorkomen bij autisme en/of ADHD
Hoe zou het voor je zijn als je:
- weet wat de dingen zijn die voor jou goed werken en hoe je daarmee vermoeidheid kunt voorkomen. Zodat je je taken op een goede manier kunt uitvoeren, zonder zelf steeds meer uitgeput te raken.
- je hoofd zelf rustig kunt houden door op een goede manier met je gedachten om kunt gaan. Waardoor je je focus weer terug hebt en lekker je ding kunt doen in je werk.
- echt inzicht hebt in hoe je prikkels opbouwen en je de juiste dingen kunt doen om overprikkeling te voorkomen. En je daardoor rustig kunt blijven op je werk en geen woede- of huilbuien meer hebt.
- effectief door kunt werken, zodat je je taken afkrijgt op een voor jouw goed werkende manier. En dat je zelf invloed hebt op het maken van de juiste keuzes.
- jezelf mag zijn op een manier die goed voelt voor jou. Dat je mee kunt doen wanneer het je past en dat je overslaat wanneer dat beter voor je werkt. En dat je geaccepteerd wordt door je collega’s.
Dé energie, focus en balans toolkit
Speciaal voor werknemers met (een vermoeden van) autisme die moe en druk in hun hoofd zijn, het overzicht in hun taken kwijt zijn en last van prikkels hebben op hun werkplek.
Merk je dat je hoofd nooit écht tot rust komt, hoe hard je ook je best doet? Waardoor je to-do’s een chaos zijn, je taken niet op tijd afkrijgt, je bijna constant overprikkeld bent en je steeds over je grenzen heen gaat?
Met Dé energie, focus en balans toolkit krijg je praktische oefeningen hoe je met energie en rust in je hoofd je werk kunt doen.
Waardoor je:
- overzicht hebt in de to-do’s
- taken op tijd afkrijgt
- overprikkeling voorkomt
- je ontspannen je werk doet op een manier die bij je past
De toolkit zit boordevol praktische en direct toepasbare oefeningen die écht werken voor jouw brein.
Het is zelfs voor jou als je niet veel tijd hebt of al van alles geprobeerd hebt. De oefeningen zijn afgestemd op een neurodivergent brein, ze zijn praktisch en to the point, zonder allerlei rare fratsen.
Bestel nu hier Dé energie, focus en balans toolkit voor maar € 27!