In mijn praktijk zie ik het vaak. Mensen met (kenmerken van) autisme (ASS) die heel erg moe zijn.

Die vermoeidheid wordt door veel mensen aangeduid als één van de grootste problemen waar ze tegenaan lopen met hun (kenmerken van) autisme.

vermoeidheid

“Ik doe maar wat er van me verwacht wordt, zonder te kijken of ik nog energie over heb.”

“Door de chaos in mijn hoofd ben ik moe en heb ik het gevoel dat ik vast zit.”

“In de avond ben ik heel moe, maar dan kan ik door de onrust in mijn hoofd niet slapen, waardoor mijn vermoeidheid alleen maar erger wordt.”

95% van de mensen met (kenmerken van) autisme die ik gesproken heb in mijn onderzoek, geven aan dat ze vaak last hebben van vermoeidheid.

Wat heb je nodig om van je vermoeidheid af te komen:

 • Inzicht in jouw vermoeidheid
 • Tekenen van jouw vermoeidheid (her)kennen
 • Weten hoe jouw vermoeidheid opbouwt
 • Begrijpen waardoor jouw vermoeidheid komt
 • Leren welke invloed jij zelf op jouw vermoeidheid hebt

Als jij ook wilt leren wat je zelf kunt doen om energie te hebben in plaats van altijd maar moe te zijn, schrijf je dan nu in voor de online cursus “5 stappen voor inzicht in je vermoeidheid”. Jouw investering is nu tijdelijk maar € 69. Schrijf je dus nu in door op de groene knop hieronder te klikken.

69.00Toevoegen aan winkelwagen

Wat krijg je bij aankoop van deze cursus:

 • Je ontvangt direct na betaling een downloadlink naar de introductie en het werkblad voor dag 1.
 • Je ontvangt drie weken lang elke dag een mail met daarin een oefening waarmee jij inzicht krijgt in jouw vermoeidheid
 • Je leert welke invloed jij hebt op jouw vermoeidheid
 • Je leert de tekenen van vermoeidheid tijdig te herkennen
 • Je leert hoe jij zelf actie kunt nemen als je de vermoeidheid voelt opkomen
 • Je leert hoe je nog energie over kunt hebben aan het einde van je dag

Wie ben ik?

Mijn naam is Esther Oomen, woonachtig in Best en ik ben gecertificeerd autismecoach. Ik ben moeder van twee zoons (17 en 14) met autismespectrumstoornis (oftewel ASS) en getrouwd met een man met kenmerken van autisme. Ik ga daarom als ervaringsdeskundige op dit gebied graag met je hierover in gesprek.

Wat doe ik?

Ik ben er van overtuigd dat als je lekker in je vel zit en je weet hoe je voor jezelf rust kunt creëren, je een fijn leven hebt. Je kunt dan makkelijk de juiste keuzes maken voor de dingen die jij belangrijk vindt en die bij jou passen.

Hierdoor bereik je meer van je doelen, op welk gebied dan ook.

Ik zie veel mensen met (kenmerken van) autisme worstelen met vermoeidheid, stress en problemen in omgang met anderen, terwijl daar enorm veel in te leren en te ontwikkelen is

 

Daar help ik deze mensen graag mee door mijn ervaring en kennis met ze te delen, psycho-educatie te geven en ze te begeleiden. Ik begeleid zowel mensen met (kenmerken van) autisme als hun ouders, partner, leidinggevende, etc.

Esther Oomen